LBRY Block Explorer

LBRY Claims • DocTV-22.04.2021-Troverdigheten-smuldrer-vekk_converted

88bd002678e9d9d61510767f4978458cb06ad5dc

Published By
Created On
14 Oct 2021 03:29:22 UTC
Transaction ID
Cost
Safe for Work
Free
Yes
DocTV 22.04.2021 Troverdigheten smuldrer vekk
Vi skal gladelig medgi at Document og Dagsorden ikke er noen stor medieaktør i Norge. Men, vi mener vår betydning ikke avgjøres av størrelsen og nedslagsfeltet alene. I et samfunn som preges av fortvilelse, fortielse og forvitring, er motstemmer som vår viktigere enn noensinne. Derfor inviterer vi våre seere, lesere og lyttere til å bli med på vår dugnad!

I dagens sending tar Redaktør Hans Rustad sammen med Geir Furuseth for seg hvordan myndighetene selv må bære ansvar for at deres troverdighet i korona-spørsmål utfordres, samtidig som flere og flere stiller spørsmål ved omkostningene og prioriteringene korona-nedstengningene medfører.
https://www.document.no/2021/04/22/2010-vaksine-troverdighet-i-grus-hvor-er-de-kritiske-stemmene-i-2021/

Sist fredag publiserte vi, på bakgrunn av et anonymt tips som ble sendt med vanlig post til redaksjonen, denne saken:

- 143 døde i Norge etter vaksine mot Covid-19
https://www.document.no/2021/04/16/143-dode-i-norge-etter-vaksine-mot-covid-19/

Vel, etter flere troverdige om enn anonyme tips formidlet via våre krypterte kanaler, diskuterer vi i dag disse.

Etter det vi vet er urovekkende mange av de som trenger intensiv behandling med respirator ferdigvaksinerte. Hvorfor går ikke myndighetene ut med dette?

Svaret er enkelt. I likhet med maskepien vi skrev om tidligere denne uken, vil slike nyheter skape usikkerhet og underminere myndighetenes troverdighet. Vi finner det helt naturlig.
https://www.document.no/2021/04/20/maskespillet-et-spill-for-galleriet/

Likeledes har vi snakket med slektninger av ekteparet som angivelig døde av Covid-19 i Sarpsborg nylig. De tror ikke på myndighetens gjentatte forsikringer om dødsfallene ikke hadde med vaksinene å gjøre. Slektninger har selv fortalt om dette i Sarpsborg Arbeiderblad https://www.sa.no/ekteparet-som-dode-hadde-begge-fatt-forste-vaksinedose/s/5-46-1041472?access=granted (betalingsmur).
De hadde underliggende sykdommer, må vite, slik Dagbladet kan fortelle. Nu vel, vi tillater oss å tvile, og det vet vi mange andre også gjør. https://www.dagbladet.no/nyheter/avviser-at-ektepar-dode-av-vaksine-i-sarpsborg/73672196

Da kan vi opplyse lesere, lyttere og seere av Document at det er verre enn som så. Her er den siste statistikken du må lete godt og lenge etter å finne eller lese om i andre medier:

Statistikk over bivirkninger hentet fra Legemiddelverkets sider, oppdatert pr. 20.04.21.
https://legemiddelverket.no/Documents/Bivirkninger%20og%20sikkerhet/Rapporter%20og%20oversikter/Koronavaksiner/20210422%20Rapport%20over%20meldte%20bivirkninger%20av%20koronavaksine.pdf

La disse tallene synke ned noen minutter. Gå gjerne inn på Legemiddelverkets sider for selv å se og lese tallene.

Sett deg så godt til rette når kveldens Dagsorden kommer i kveld. Sendingen premierer på YouTube og Rumble etter kl 21, og den blir også tilgjengelig på våre Facebook-sider og som podkast på PodBean. Vil du heller se eller høre den i morgen tidlig eller om en uke, så er det selvsagt også mulig.

Hans og Geir diskuterte en rekke andre problemstillinger
(her https://www.document.no/2021/04/22/koronatallene-vi-ikke-far-se-nedstengningenes-alvorlige-konsekvenser-for-livskvaliteten/
og her https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/nbc-news-deceptively-edits-bodycam-footage-viewers-dont-see-knife-makiyah-bryants-hand-moments-officer-shoots-dead-video/
og her https://www.document.no/2021/04/22/australia-utfordrer-kina-mens-new-zealand-boyer-av/)
du heller ikke har hørt eller sett så mye om i våre statsstøttede medier. Vi røper ikke mer her, men ber dere alle som setter pris på motforestillinger og frie, ikke-statsstøttede nyheter og analyser om å delta på vår nye dugnad:

Vi gir dere en uke til å verve minst ti personer i deres omgangskrets (korona eller ei) til å abonnere på vår YouTube kanal, evt Facebook, Rumble, PodBean eller Spotify. Eventuelt kan dere også registrere dere som faste støttespillere. Ikke knel, ikke vær en død fisk (døde fisk flyter med strømmen), Document er frisk, og vi går derfor mot strømmen!
Author
Content Type
Unspecified
video/mp4
Language
Open in LBRY

More from the publisher

Controlling
VIDEO
DOCTV
Controlling
VIDEO
DOCTV
Controlling
VIDEO
DOCTV
Controlling
VIDEO
DOCTV
Controlling
VIDEO
DOCTV
Controlling
VIDEO
DOCTV
Controlling
VIDEO
DOCTV
Controlling
VIDEO
DOCTV
Controlling
VIDEO
DOCTV